Leta i den här bloggen

söndag 31 oktober 2010

Studiebesök i provdocksverksta´n!

PA222943  Nu är jag mitt i ett provdocksstim igen! Och då brukar det inte bli så många inlägg på bloggen. Men kika gärna in i verks´ta´n så får ni se hur jag har det just nu!

Att slipa bort lacken på alla delarna är jag – i sanningens namn – inte SÅ förtjust i men underarbetet är ju A och O, så det är bara att köra! Även metallstängerna måste mattas för att färgen ska fästa…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHär har jag målat alla delarna 3-4 ggr och börjat “antikslipa” dem för att de ska bli så där skavda och nötta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

När dockorna fått sitt slitage är det bara att börja med texterna som kunderna beställt. Den här texten i “skrivmaskinsstil” tror jag kommer från Beatleslåten “All you need is love”.

Jag försöker också måla en och annan möbel samtidigt och under veckan som kommer får ni bilder på nyheterna!

Vi hörs snart igen!

5 kommentarer:

Rummet för välbefinnande sa...

Ja, du är fantastisk Ann-Helen!!!!

Du jobbar på som jag vet inte vad, men gott för dig att du fått så fin hjälp. Känns som ni kompletterar varandra bra och det kan sannerligen behövas ibland det blir mycket att göra.

En provdocka står högt på min önskelista och jag skulle så gärna vilja ha en som är så där gammaldags vet du. Men, jag ska spara lite pengar så hoppas jag kunna skicka iväg en beställning till dig sedan.
För finns det någon som kan förvandla min dröm till en verklighet så är det du min vän!

Önskar dig en fin söndag!
Stor kram Mia

Malin's Hus sa...

oooooooh dom är så fina!!!

Cecilie sa...

Hvor kjøper du slike utstillingsdukker? (-:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Oj vad du är produktiv=) Jag har missat så mycket, har inte kikat in till dig på länge, men nu har jag läst ikapp. Vad mycket fint du har gjort, vilken energi du måste ha. Kul att se bilder på alla provdockor i verksta'n, ser ut som ett mingelparty=)

Ha det gott!! Önskar att jag får tid till en tur till Trosa innan jul.
Kram,
Regina

PS. Fy vad tråkigt med strasskorsen, riktigt lumpet måste jag säga.

Kamomilla sa...

Du är bara så otroligt duktig!!