söndag 14 september 2008

Romantiskt....Vackra bilder från den norska bloggen Duften av erteblomster
(se min blogglista)

6 kommentarer:

Vibeke sa...

Ja dette var jo som å komme til himmelen for meg, så vakker blogg du har skapt!Bare hyggelig at du vil bruke noen av bildene fra min blogg :0)Av de du har valgt er det bare rosene som er eget fotografi de andre er hentet på forskjellige steder etter koseturer på nettet :o)Kan jeg låne ditt Pionbilde?Elsker blomster og erteblomster,hortensia,roser og pioner er favorittene!

Ønsker deg en fin start på uken.
Klem fra Vibeke

PS:Elsker prøvedukker jeg også, drømmer om å kjøpe meg en til meg selv en gang.

rosenfröjd sa...

ja, det var verkligen superfina, romantiska bilder. En sån stämning skulle jag vilja ha på mitt bröllop (om det blir nåt i framtiden)

kram/
¨M¨

Cathy Louise sa...

Your blog is gorgeous...so wish I could read it but the pictures are just lovely...Take care Cathy xxxx

johanna sa...

Vilken fin och inspirerande blogg!
Jag blev helt betagen av den blå-blommiga tapeten i bröllopsbild-kollaget här, kunde inte finna bilden i de norska bloggen du refererar till, jag har verkligen letat. Vet du möjligen vad det är för tillverkare på tapeten??
Kanske en hopplös fråga, jag vet, men frågan är ju fri...
Hope hope!

Tittat in snart igen!
Tack
J

Himlarum sa...

Hej Johanna!
Jag har nu också letat igenom bloggen utan att hitta den bilden igen så den är nog borttagen... Jag föreslår att du kopierar bilden på min blogg och lägger i ett mail till henne och frågar om tapeten!
Lycka till!

Kram Ann-Helen

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色