fredag 12 mars 2010

Stege och provdocka med text

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingen vidare bild men det är så svårt att plåta på kvällen… (I nästa liv ska jag bli fotograf och lära mig denna svåra konst ordentligt!)

Provdocka med slitage och latinsk text, som betyder “Tro, hopp, kärlek men störst av allt är kärleken”. Kanske en bröllopspresent att lägga ihop till!?

(29/3   -   S Å L D   -)

Stegen är också antikvit och “shabbad”och mäter 137 cm på höjden.

(15/3  -   S Å L D   -)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slitaget upptill…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… och nedtill. Stegen kan förstås också ställas hopfälld mot väggen. Jättefin att hänga handdukar på t ex! På min egen stege hemma har jag hängt vackra, vita handskar, halsband, balettskor, en spetsduk , torkade blommor m m.

Redan fredag igen! Vart tog veckan vägen!

Trevlig helg!!!

6 kommentarer:

Violetta sa...

Alt du gjør er så utrolig vakkert! Jeg følger med selv om jeg ikke er så flink å kommentere ;-)

Inspiration i vitt sa...

Hej Ann-helen,
ojoj vad du sprider mycket skaparglädje omkring dig, jag blir såå inspirerad av allt du gör, tar aldrig din lust och fantasi slut??
Själv är jag inne i en period då jag inte kan skapa någonting, men det är ju så, har ju varit i den svackan många ggr, det är så träligt bara.
Ha en härlig helg och kram på dig/ingela.

Helen sa...

Underbart vackert!! Dina fotografier duger så bra, så!

Ha en fin helg!
Kram!

emilias gömmor... sa...

Så underbart vackert! Har en likadan stege, har länge stått i valet och kvalet, måla eller inte måla. Får väl ta en liten funderare på det igen!

Kram Mimmi

Vitt hus med svarta knutar sa...

Du är så duktigt på att måla och texta. Det är inspirerande att titta in till dig och se vad du har skapat för varje gång. Jag tycker det är svårt att måla nytt som ser ut som gammalt, det är verkligen en konst att lyckas med det.
Önskar din en solig fortsättning på helgen!
Kram,
Regina

Fredde sa...

Hej,

Jag är bror till Therese som köpt en del saker av dig och som snart ska beställa mer. Hon visade mig bloggen och det var då jag hittade halsbandet. Hur mycket vill du ha för det? :)

Mvh
Fredrik Svensson