söndag 5 december 2010

Provdockor, provdockor, provdockor….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vid det här laget vet ni som kikar in här ibland att det handlar mycket om handmålade provdockor i min verkstad!!! Även om många texter återkommer gång på gång bland beställningarna har några ibland lite variationer, t ex den i mitten som har en egen, lite personlig text nertill: “Rock n´Romance”. Den ska även laseras i grått när jag fått OK från beställaren.

Slagbordet i bakgrunden är i stort sett klart! Fattas bara ringbeslag i lådorna. Jag hoppas hinna plåta och visa det imorgon! Det kommer även en skänk och ett stort soffbord! Så håll utkik!

4 kommentarer:

Toves Sammensurium sa...

Aaaah...de er rålekre alle sammen!!!!!!!:)))
SÅ dyktig du er :)
Toveklem

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Ahhh...nydelige!!!!

Vitt hus med svarta knutar sa...

Så det är dax för lite mingel igen=) Åååhh vad jag är glad åt min fågelbur, den är så fiiiin.

Önskar dig en underbar och kreativ dag!
Kram,
Regina

Marlene ♥ sa...

Jag håller på att göra om gamla saker till vitt vitt vitt och shabby chic samt gör lite eget pyssel som jag sen skall sälja på blocket så jag får nån hundrig. det var på den vägen jag ko in på din blogg.
Vill så gärna titta in i din butik och när jag såg att den låg i trosa blev jag så glad. för två år sedan åkte vi till trosa på sommaren som en dagsutflykt och i sommar vill jag göra det igen. Dels för att det är så fint och dels för att jag vill se allt fint du målat. Kommer självklart höra av mig innan så att det är öppet. annrs blir jag ledsen om jag åkte ända från Västerås i onödan. Du målar så fint. Vill också kunna. du har inspirerat mig till att vilja utbilda mig i det du gör. Jag jobbar men har aldrig pluggat vidare för jag har aldrig vetat vad jag vill. älskar att jobba med händerna och pyssla, snickra m.m. Inreda gör jag hela tiden här hemma. Men vart vänder jag mig om jag vill lära mig måla sum du gör. Slitet vitt och fina texter.
Svara på min blogg är du snäll.
massa kramar Marlene, 24, Västerås