Leta i den här bloggen

torsdag 4 februari 2021

Nystart på bloggen!

Hej vänner! 
Väääldigt lång paus - flera år!!! Men nu är jag verkligen sugen på att återuppta bloggandet! Men det var lättare sagt än gjort! Det visade sig nämligen att hela min blogg hade blivit klonad / kopierad!!! Hjälp! 😳 Och på den kopierade sidan fanns det en massa tvivelaktiga annonser och banners! Usch och fy om en massa människor trott att det var MIN sida de kom in på! Otroligt pinsamt och frustrerande!
Men nu är den sidan borta tack vare värdefull hjälp från fantastiske Fredrik på OlssonSEO! Jag är så lättad! TUSEN TACK!!!💕
Nu försöker jag lära mig att posta från min iPhone så var snälla och ha lite tålamod ifall det ser lite stökigt ut i början. Tack!
Hemsidan är pausad (byter system) men kika gärna längst upp under kategorin TILL SALU så länge! Säg gärna till om sidan inte funkar! Är ju lite ringrostig! Ska försöka fylla på allteftersom från mobilen, om det funkar!
—- Åren har som sagt gått men mitt måleri har bestått! Hundratals möbler har vandrat ut ur verksta’n så det är svårt att göra en resumé. Men jag lägger in några bilder i alla fall, bara för att uppdatera er lite om vad jag gjort och gör nuförtiden!
Vi ses snart igen!  🙏💕
Kram!
/Ann-Helen

Det var bara ett litet axplock så länge! TACK för att du tittade in!💓

1 kommentar:

houseofchandeliers shabby chick sa...

Hej.
Vilka otroligt fina arbeten du har gjort.
Verkligen vackert alltihop. Jag har också slutat blogga men vill börja om, få se hur det går.
vet inte om jag har följt dig förut, men söker nu kontakt med andra bloggare, för det är roligt. Ditt måleri är fantastiskt.
Hälsning Zara